Beoordelingen van Restaurant Parkzicht Nijmegen

Recente recensies van Restaurant Parkzicht Nijmegen

5 sterren na 95 reviews

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten! Heerlijke gerechten. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Had iets groter portie gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super! Eten was nog goed op temperatuur, iets wat bij vele concurrenten van jullie echt niet het geval is!! Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker !

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke risotto met geitenkaas besteld. gerecht was goed warm, goede hoeveelheid en erg lekker

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vis gegeten en wat een service, lekker snel kunnen ophalen en dan zo fantastisch eten is top

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Gevarieerd aanbod, heerlijke smaken! Alles mooi verpakt. Goed warm. Echt heerlijk gegeten.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk om bestelling te plaatsen, super snel klaar en weer heerlijk gegeten voor goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Zoals altijd goede kwaliteit carpaccio, zeer ruime hoeveelheid friet en heerlijke aioli bij het brood!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor een goede prijs

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De steak is altijd even goed, complimenten!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt heerlijk! Aanrader

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voorgerechten waren echt fantastisch!! Het nadeel is wel dat je snel na je voorgerecht het hoofdgerecht moet eten, anders wordt dat koud!! Maar absoluut heel lekker!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio heeft zeer gesmaakt, met het brood en aoli erbij was top! Ruime portie en daarom een volledige maaltijd. Enige feedback is dat er meer rucala op mag.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed verpakt, was nog heerlijk warm bij thuiskomst. Ontzettend genoten van de lekkere gerechten. Hartstikke bedankt Parkzicht!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio XL besteld met Brood en aioli!! Echt waar wat een aanrader!! Ik ben een echte carpaccio liefhebber en deze is geweldig voor mij zeker de beste!! de presentatie was ook echt top. En smaakte zeker naar meer😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden risotto gamba en risotto geitenkaas. Kregen alleen twee keer de gamba. Hebben niet meer gebeld want we lustte ook beiden de gamba's...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Prima afhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Het eten was goed afgestemd op afhalen, de verschillende hoofdgerechten waren goed van formaat en ondanks dat het in bakjes zat, zag het er bijzonder aantrekkelijk uit. Niets dan complimenten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

3 x jullie geitenkaas risotto besteld afgelopen week! Echt de lekkerste risotto ever!!!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal maaltijd was heerlijk, goed warm ook! Verder goede service. Ik kon in de auto (op parkeerstrook voor restaurant) gaan zitten en serveerster bracht bestelling naar de auto. Heel fijn!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten voor een betaalbare prijs! Keurig verpakt en alles op tijd klaar voor afhalen met tijdslots van 15 min. Echt een aanrader!!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was niet heerlijk het was super heerlijk. We hebben genoten😊

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen is goed geregeld, je geeft een tijd aan en de bestelling staat klaar. Vervolgens hebben we thuis heerlijk gesmikkeld, zowel van het voor als hoofdgerecht. Prima en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed verzorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio was weer heerlijk, helaas deze keer de pijnboompitten gemist en we miste de sausjes die bij het brood horen... dus dat was een droge bedoeling... en omdat ik in Beuningen woon ook geen optie om even terug naar nijmegen te rijden... jammer

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten! lekker die house steak en carpaccio xl. wederom super bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Heerlijke maaltijden en voldoende keuze. Goede prijs-kwaliteit...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik schrijf nooit reviews, maar voor dit gerecht maak ik een uitzondering. Gisteren hebben we thuis 2 risotto geitenkaas besteld en het was eerlijk waar de lekkerste die we ooit hebben gegeten. Heerlijk! Als het kon dan had ik 10 sterren gegeven.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke producten, goed verpakt en op het afgesproken tijdstip klaar. Voor herhaling vatbaar.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten 5/5 Snelheid waarin het eten koud werd vonden we betrekkelijk snel.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere risotto!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Roodbaars en een Witlofsalade besteld. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Zitten smullen.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede gerechten! Lekker en nog warm thuis! Frisse salade smaakte goed

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De maaltijd was op juiste tijd klaar, lekker warm en net zorg bereid . Zeer goede prijs- kwaliteit verhouding . Top 👌

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel snel af kunnen halen, erg lekker en zeer ruime porties hoofdgerecht!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker gegeten! Prima porties (meer dan genoeg) . Vooral de zalm (voorgerecht) was overheerlijk. Nik op aan te merken!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, warm verpakt en goede, vriendelijke service. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker! Elke keer weer genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De parelhoen risotto was erg lekker! Bedankt!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Heel smaakvol!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk gegeten! Carpaccio XL was zeer smaakvol. De frietjes waren bij thuiskomst wat lauw/ koud maar dat is ons probleem.. wij moeten ongeveer 15 minuutjes rijden voor jullie, dus ook naar huis...maar we hebben het er graag voor over!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio XL heeft een intense smaaksensatie ! Het vlees smelt op je tong. Het brood en de sausjes ook heerlijk. Wederom enorm genoten :-)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom super lekker!! Echt genieten en helemaal in deze is het tijd extra genieten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt uit eten in je eigen woonkamer. 1 tip, wij zouden de puree los serveren van de groente. Verder top! Vlees mals, frietjes lekker en warm en toetje heerlijk!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer top zoals we gewend zijn maar nu thuis. Het is helaas even zo.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitgebreide keuze aan klassiekers in de zeer gebruiksvriendelijke webshop. Na thuiskomst was ons hoofdgerecht nog zeer warm (moesten nog blazen!) en alles was vakkundig ingepakt. De gerechten smaakten heerlijk. Duidelijk dat hier alles goed op de rit is. Bedankt team Parkzicht!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond voor het eerst besteld bij Parkzicht. Wij waren iets te vroeg maar een vriendelijke medewerker bracht ons al snel het eten. Het eten was super lekker, vers, en ongekend veel. Zeker voor de prijs die wij betaald hadden. Dit is zeker niet mijn laatste keer Parkzicht geweest!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Corona-proof afhaalmaaltijden gehad! Aanrader!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs. Minpunten voor al het plastic, onnodig want veel kan ook in karton.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was helemaall prima.goede kwaliteit. De angus was meer een soort stoofvlees dan biefstuk, maar de smaak was goed. Wellicht had ik echt biefstuk verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! Wel misten de salade en het brood. We hadden evengoed genoeg, maar dus niet helemaal compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! (klein beetje jammer dat de aioli vergeten was, maar de eetvreugde werd er niet minder om)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. In één van de eerste weken (april?) dat jullie dit aanboden ook een keer afgehaald, ditmaal de 2e keer. Presentatie & verpakking is er super goed op vooruitgegaan. Eten zag er mooi uit en de risotto was nog écht warm. Erg fijn!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Black angus steak was voortreffelijk en de risotto met gamba's was ook heerlijk.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd klaar! Heerlijk gegeten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De Carpaccio.. Goddelijk. Nu 3* besteld...elke keer een feest. Voor mij de lekkerste ooit.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben SUPER lekker gegeten, wat een aanrader om hier te bestellen. Heerlijke borrelplank, lekker en goed warm eten en meer dan genoeg!! Na een aantal keer ergens besteld te hebben wat een teleurstelling was, was dit een dikke aanrader!!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Een aanrader !! De gerechten zijn heerlijk en ook voldoende qua porties. Keurig verpakt ook. Wij gaan hier vaker bestellen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas ontbrak de kreeftenjus bij mijn risotto. Puntje van aandacht! Verder een uitstekende maaltijd!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer helemaal top!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten; super mals vlees, vis en een heerlijke smaak. Bij de steak mag wel iets meer groenten.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijden afgehaald. Prima verzorgd, warm en lekker!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. De warme gerechten waren iets te lauw. Verder heel goed!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Gerechten die we af hebben gehaald waren goed op smaak en perfect van formaat! Zeker aan te bevelen om af te halen.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Makkelijk bestellen, tijd kiezen hoppa afhalen alles op rolletjes maar vooral heerlijk eten weer! 10 punten

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer! Net zoals alle eerdere bestellingen! Goed verzorgd, fijn bereid, netjes verpakt, bestellen is makkelijk, duidelijke website. Niets op aan te merken alleen aan toe te voegen dat t zálig was.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was bijna op tijd klaar. Netjes in handige bakjes gedaan en zeer smakelijk!! Voor herhaling vatbaar.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaalbestelling: Koude gerechten mooi verpakt en goede smaak. Moet wel direct gegeten worden worden anders worden onderdelen als taco en filodeeg taai/slof. Bij de kreeftensoep ontbrak de beschreven citrus-crème-fraiche.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Van een totaal andee kaliber dan de keren dat ik kwam eten in restaurant! Géén mooi stukkie vlees deze steak! Natte/zachte rosti,smakeloze groente-creme én keiharde frietjes!! Aanfluiting van een salade nog verlept ook omdat bakje bovenop warm bakje stond. Stukken patelhoen hard en taai?!! Niét voor herhaling vatbaar wat mij betreft!,5 euro fooi niét waard. En eerder met zo veel smaak bij jullie gegeten(ook de steak genomen),een lovende review geplaatst!! Die blijft nu uit. Ik plaats over dit fiasco niks hoor,gezien mijn eerdere (supergoede) ervaringen met jullie restaurant! Maar wil jullie deze ervaring niet onthouden,vandaar ...

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was wederom erg lekker!!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en fatsoenlijke porties. Lekkere dressing van de salade! Restaurant eten voor thuis 👌

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten!!! Vers, goede smaken en echt fantastische cheesecake

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks meerdere wijzigingen in de bestelling is alles goed geleverd. Het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal super lekker. We hebben uitgebreid geluncht, van 13.30 tot 17.30. Het viel me reuze mee dat ook de warme gerechten nog goed op te warmen waren zonder al te veel aan kwaliteit te verliezen. En alles was zo bezorgd dat ik best makkelijk mooie bordjes kon opmaken. Kortom, erg content en genoten van een heerlijke lunch met alles erop en eraan.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker !

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk!!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en et liefde gekookt maar volgende keer komen we toch liever weer in het restaurant eten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd erg lekker.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating