Beoordelingen van Restaurant Parkzicht Nijmegen

Recente recensies van Restaurant Parkzicht Nijmegen

5 sterren na 210 reviews

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom super lekker gegeten! De carpaccio XL is echt een aanrader.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Enige opmerking is dat de frietjes veel te lang waren gebakken.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond héérlijke risotto gegeten. Goed verpakt, was nog lekker warm. Zeker een aanrader!!

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top geregeld! Lekker snel en een heerlijke carpaccio!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals elke keer de cappachio xl

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer besteld en zeer tevreden. Klein minpuntje: deze keer wél de truffelsaus en beurre blanc saus bijgevoegd. De eerste keer ontbrak deze. Desondanks: uitstekende smaak/kwaliteit!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik wat wat eerder dan de afgesproken ophaal tijd en dit was geen probleem, ik werd snel geholpen. Het eten was heerlijk warm ook nog na 20 min. Super smaakvol en grote porties.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Al een paar keer afgehaald en steeds heerlijk gegeten. Carpaccio voortreffelijk en de black angussteak ook heerlijk bereid. Goede hoeveelheid en prima prijs.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De angus is een aanrader!! Mijn vriendin vond de quiche ook heel lekker

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk zoals altijd!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super great amazing!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goed verzorgd eten! Ook voor mijn man met de diverse allergieën. Fijn ook dat er ruime keuze is in de gerechten. Het toetje vond ik wb prijs kwaliteit verhouding wat minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden een geweldig, smaakvol driegangenmenu besteld inclusief oesters (fijn dat dit nog last minute kon!) Kleine smet op alle Valentijns-heerlijkheden was dat er geen vinaigrette bij de oesters was bijgeleverd. Die hebben we uiteindelijk met behulp van een medewerker zelf thuis gemaakt (was ook lekker), maar dat was enigszins zonde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten! Echt een aanrader

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zo blij dat we ondanks de lockdown nog kunnen genieten van die heerlijke carpaccio! Toch kunnen we niet wachten tot jullie weer open mogen, dan zijn we er als de kippen bij!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, wederom een groot succes! Alleen de cheesecake was van een matige kwaliteit en ineengezakt.. jammer!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!! Genoten!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke xl carpaccio met frietjes op en de lekkere cheesecake als toetje! Wederom heerlijk en een hele goede prijs!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was erg lekker! Top

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Soep en carpaccio heerlijk. Bij risotto miste ik de kaas.

, 03-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geen kreeftjes in de kreeftsoep, steak was doorbakken en de puree was veel te veel gekruid met peper, erg overheersend. Jammer, vorige ervaring was prima.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom werden we enthousiast, op gepaste afstand, ontvangen. Stipt op tijd kregen we onze gerechten overhandigd en hebben even later thuis heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden! Ik ga vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! En goed ingepakt om het warm te houden. Attent: de heater waaronder je je warm kon houden tijdens het wachten op je bestelling. Vriendelijke service: ook dat niet te vergeten. Kortom: voor herhaling vatbaar! Vriendelijke groet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten .. alweer! Altijd goed en fijn bij Parkzicht bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Al bij veel restaurants besteld maar dit blijft de beste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Mooie porties, smakelijk gegeten!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De borrelplank was erg goed verzorgd in de goede proporties. Bedankt!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio en risotto waren heerlijk. Echt een aanrader. Alleen de presentatie van de carpaccio in de plastic bakjes was een minpunt. Je krijgt het er niet ongeschonden uit en eten uit een plastic bakje is niet aantrekkelijk.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Aanrader!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker smikkelen bij Parkzicht! Mooie prijs kwaliteit verhouding, gevarieerde kaart. Al kies ik altijd de carpaccio, die is de beste die ik ooit op heb.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super! Alles wat zo enorm vers. Complimenten

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Ook de bezorging was weer stipt op tijd. Bedankt!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was wederom weer heerlijk!!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Een aanrader...

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes verzorgd, heerlijk en prima geprijsd. We hebben genoten, dank!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Enige minpuntje was de friet, die was niet meer echt knapperig en warm. Dat is natuurlijk lastig met friet want die verliest zijn smaak snel, wellicht ovenfrietjed voor thuis meeleveren? Die zijn zo afgebakken, warm en knapperig

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten en snelle bezorging!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het zag er verzorgd uit,en het was heerlijk. Vriendelijk geholpen. Een echte aanrader

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heelrijk thuisdiner. Aantrekkelijk verpakt, oesters op ijs, grote porties risotto en mega-carpaccio is daadwerkelijk mega. Heel lekker en gelaagd allemaal

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goede service!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Normaal goede ervaring maar de laatste keer was slecht met name het angus gerecht. Erg minimaal, weinig groenten en ik had gevraagd zonder champions maar die zaten er er wel bij. Jammer

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Goed verpakt en nog lekker warm bij thuis komst.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en voor een zeer redelijke prijs. Als we ooit nog eens live naar een restaurant kunnen staat parkzicht op ons verlanglijstje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was prima, maar vertel op de site dat er Van alles bij het hoofdgerecht zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de risotto! Snelle en vriendelijke service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker carpaccio XL Met brood en 1 met friet Was super lekker,brood had iets meer gemogen maar in deze periode begrijp ik het wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten! En mooi op tijd. Heel fijn dat het mogelijk is om ook glutenvrij te bestellen.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was ontzettend lekker! Geen op of aanmerkingen.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke geitenkaasrisotto en een heerlijke cheesecake na. Hele goede prijs kwaliteitverhouding. Goed ingepakt dus het was nog heerlijk warm bij thuiskomst. Aanrader!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer dat we bij Parkzicht hebben besteld en het was precies wat we gewend zijn in het restaurant. Alles was erg lekker en warm. Netjes verpakt en op het aangegeven tijdstip was het klaar.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten en goede service!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke maaltijden, en goede afmeting van de porties, zowel voor hoofdmaaltijd als desserts.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, prima grote porties, erg goede prijs-kwaliteit!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! Alles perfect verpakt en lekker warm na afhalen. Een aanrader!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. Het hoofdgerecht was na het voorgerecht wel een beetje lauw geworden, en ik durf niet zo goed plastic bakjes in de oven te zetten (dat is meer omdat ik mijn oven niet vertrouw: als ik die instel op 55 graden wil hij nog wel eens zomaar 120 graden worden). Als jullie kartonnen of aluminium containers zouden gebruiken, zou het helemaal fantastisch zijn. Ook beter voor het milieu! Maar dat is eigenlijk zeuren om niets, het was een heerlijk diner en ik zal zeker vaker wat komen bestellen en ophalen. Hartelijk dank!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Eten was goed warm en smakelijk!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was wéér héérlijk!!!! Bij thuiskomst (ong 6km) alles nog goed warm ook de friet!!

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd, goede prijs kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten altijd bij Parkzicht. Afhalen gaat ook prima, vers en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaken waren super! Alleen de porties van de voorgerechten waren (wat ons betreft) erg klein.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag genoten van het heerlijke eten. Het was goed warm. En onze buikjes goed gevuld. Ook de kindjes vonden het lekker. Zeker een aanrader!!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt top!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

prijs kwaliteit verhouding echt TOP

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke carpaccio en mooi stuk en erg malse black angus, lekkere wintergroenten en als afsluiter een overheerlijke, nog niet eerder zo lekkere, cheesecake.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg tevreden over onze maaltijd. Erg lekker gegeten, ruim voldoende en tegen een heel redelijke prijs. Wat wil je nog meer!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Woon je verder weg, nog effe 10 min in de oven !!!! NIET laten bezorgen door thuisbezorgd.nl : zéér nadelig voor restaurenthouders, hoge kosten door bv thuisbezorgd.nl !!!

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten voor een mooi prijsje!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

precies op tijd, netjes verpakt en vooral heel lekker! vooral die zalm op oosterse wijze als vooraf was heel lekker!

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, goed verzorgd. Het vleesgerecht moest nog wel even wat opnieuw opgewarmd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten! Take away was goed geregeld en goed verpakt. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was goed verzorgd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De carpaccio is smaakvol en de salade is lekker vers. Enige jammere is dat de trifle véél te snel de bodem bereikte. Genoten!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten heeft ons weer heerlijk gesmaakt (voor ons als volwassenen). Punt van kritiek is dat er met name bij de kindergerechten echt te veel zout wordt gebruikt. Dit zagen we bij bij het opscheppen. Los van dat onze kinderen (met name de jongste van 5) het daardoor niet zo lekker vonden is het erg ongezond. Een volgende keer zullen wij daarom aangeven bij de bestelling dat er geen (extra) zout toegevoegd moet worden aan het kindergerecht. Hopelijk is dit mogelijk?

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede afhaalservice en heerlijke gerechten. Fijn dat het zo kan!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. goede prijs kwaliteit verhouding. Bestelling staat altijd op tijd klaar en is goed warm en goed verpakt.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, bij thuiskomst was het nog warm en het belangrijkste, het smaakte echt heel lekker

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker bezig chef Kjell!

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten! Goed verpakt en mooie porties. Biefstuk was heerlijk. Spruiten nog hard en het hoofdgerecht was niet zo warm. Al met al toch een goede beleving en op naar de volgende keer.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker maar helaas zijn twee mensen waaronder ik, ziek geworden van de spare no ribs. We hadden allebei hetzelfde gerecht en hebben de hele avond en nacht boven de wc gehangen. Was een beetje jammer van de avond.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Prijs / kwaliteit is top. Ook nog superwarm ondanks stukje fietsen.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

hat was erg lekker en goede kwaliteit Omdat t warm was hebben we eerst t hoofdgerecht gegeten en toen pas t voorgerecht

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Net als de vorige keer heerlijk gesmuld! Keuze uit heerlijke maaltijden voor een goede prijs. Echt mijn favoriet!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaakte goed Hele goede prijskwaliteit verhouding. Je kunt meteen aan tafel ( want je krijgt het warm mee) Om die reden geen voorgerecht genomen. Voor herhaling vatbaar.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, het was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste, Wij bestellen regelmatig bij u. Vandaag was echter het voorgerecht: Oosterse zalm tartaar een erg klein gerecht. De smaak en kwaliteit was top, maar we hadden meer voor het geld verwacht. De Angus was weer fantastisch! Fijne avond en tot ziens. Mvg Jaap Van Erp

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker voor een goede prijs!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt super gegeten !!! De risotto parelhoen was perfect als altijd. En de spare - no ribs met rijst was echt genieten. Top !!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was wederom heerlijk! Een klein puntje van kritiek: de frietjes waren echt hard en niet zo lekker deze keer. Verder top!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Spare no ribs 5 sterren. Erg lekker! Risotto Gamba's, veel zouter dan normaal. Viel helaas tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bedankt dat jullie voor ons wilde koken en bakken. We hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten! De carpaccio als voorgerecht was zoals gewoonlijk erg smakelijk. Als hoofdgerecht de risotto parelhoen genomen. Deze was na ruim een half uur wachten nog heerlijk warm. Smaken waren ook echt top. Gewoon fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, ruime porties, mooie volle smaken, zorgvuldig verpakt. En het dijne cind ik dat we dit eten meteen op kunnen dienen en niet in de weer hoeven met potten en pannen. 👌🏻

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Carpaccio was erg lekker. De XL erg groot. Risotto met parelhoend is een aanrader.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gerechten waren top! Lekker, goed verpakt, helemaal af met sausjes en al. Niet hoeven wachten bij ophalen, het was precies op tijd. Ik raad dit restaurant zeker aan!

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Eenvoudige bestelsite. Goede organisatie bij afhalen onder Covid omstandigheden.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom genoten! Heerlijke gerechten. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Had iets groter portie gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super! Eten was nog goed op temperatuur, iets wat bij vele concurrenten van jullie echt niet het geval is!! Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker !

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke risotto met geitenkaas besteld. gerecht was goed warm, goede hoeveelheid en erg lekker

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke vis gegeten en wat een service, lekker snel kunnen ophalen en dan zo fantastisch eten is top

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch! Gevarieerd aanbod, heerlijke smaken! Alles mooi verpakt. Goed warm. Echt heerlijk gegeten.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk om bestelling te plaatsen, super snel klaar en weer heerlijk gegeten voor goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker! Zoals altijd goede kwaliteit carpaccio, zeer ruime hoeveelheid friet en heerlijke aioli bij het brood!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed eten voor een goede prijs

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De steak is altijd even goed, complimenten!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was echt heerlijk! Aanrader

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voorgerechten waren echt fantastisch!! Het nadeel is wel dat je snel na je voorgerecht het hoofdgerecht moet eten, anders wordt dat koud!! Maar absoluut heel lekker!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio heeft zeer gesmaakt, met het brood en aoli erbij was top! Ruime portie en daarom een volledige maaltijd. Enige feedback is dat er meer rucala op mag.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed verpakt, was nog heerlijk warm bij thuiskomst. Ontzettend genoten van de lekkere gerechten. Hartstikke bedankt Parkzicht!

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio XL besteld met Brood en aioli!! Echt waar wat een aanrader!! Ik ben een echte carpaccio liefhebber en deze is geweldig voor mij zeker de beste!! de presentatie was ook echt top. En smaakte zeker naar meer😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden risotto gamba en risotto geitenkaas. Kregen alleen twee keer de gamba. Hebben niet meer gebeld want we lustte ook beiden de gamba's...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Prima afhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Het eten was goed afgestemd op afhalen, de verschillende hoofdgerechten waren goed van formaat en ondanks dat het in bakjes zat, zag het er bijzonder aantrekkelijk uit. Niets dan complimenten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

3 x jullie geitenkaas risotto besteld afgelopen week! Echt de lekkerste risotto ever!!!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaal maaltijd was heerlijk, goed warm ook! Verder goede service. Ik kon in de auto (op parkeerstrook voor restaurant) gaan zitten en serveerster bracht bestelling naar de auto. Heel fijn!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten voor een betaalbare prijs! Keurig verpakt en alles op tijd klaar voor afhalen met tijdslots van 15 min. Echt een aanrader!!

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was niet heerlijk het was super heerlijk. We hebben genoten😊

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen is goed geregeld, je geeft een tijd aan en de bestelling staat klaar. Vervolgens hebben we thuis heerlijk gesmikkeld, zowel van het voor als hoofdgerecht. Prima en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goed verzorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio was weer heerlijk, helaas deze keer de pijnboompitten gemist en we miste de sausjes die bij het brood horen... dus dat was een droge bedoeling... en omdat ik in Beuningen woon ook geen optie om even terug naar nijmegen te rijden... jammer

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk genoten! lekker die house steak en carpaccio xl. wederom super bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Snel en gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Heerlijke maaltijden en voldoende keuze. Goede prijs-kwaliteit...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik schrijf nooit reviews, maar voor dit gerecht maak ik een uitzondering. Gisteren hebben we thuis 2 risotto geitenkaas besteld en het was eerlijk waar de lekkerste die we ooit hebben gegeten. Heerlijk! Als het kon dan had ik 10 sterren gegeven.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke producten, goed verpakt en op het afgesproken tijdstip klaar. Voor herhaling vatbaar.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten 5/5 Snelheid waarin het eten koud werd vonden we betrekkelijk snel.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere risotto!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Roodbaars en een Witlofsalade besteld. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Zitten smullen.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede gerechten! Lekker en nog warm thuis! Frisse salade smaakte goed

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De maaltijd was op juiste tijd klaar, lekker warm en net zorg bereid . Zeer goede prijs- kwaliteit verhouding . Top 👌

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel snel af kunnen halen, erg lekker en zeer ruime porties hoofdgerecht!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker gegeten! Prima porties (meer dan genoeg) . Vooral de zalm (voorgerecht) was overheerlijk. Nik op aan te merken!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, warm verpakt en goede, vriendelijke service. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker! Elke keer weer genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. De parelhoen risotto was erg lekker! Bedankt!

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!!! Heel smaakvol!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk gegeten! Carpaccio XL was zeer smaakvol. De frietjes waren bij thuiskomst wat lauw/ koud maar dat is ons probleem.. wij moeten ongeveer 15 minuutjes rijden voor jullie, dus ook naar huis...maar we hebben het er graag voor over!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De carpaccio XL heeft een intense smaaksensatie ! Het vlees smelt op je tong. Het brood en de sausjes ook heerlijk. Wederom enorm genoten :-)

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom super lekker!! Echt genieten en helemaal in deze is het tijd extra genieten!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt uit eten in je eigen woonkamer. 1 tip, wij zouden de puree los serveren van de groente. Verder top! Vlees mals, frietjes lekker en warm en toetje heerlijk!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten zoals altijd!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weer top zoals we gewend zijn maar nu thuis. Het is helaas even zo.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Uitgebreide keuze aan klassiekers in de zeer gebruiksvriendelijke webshop. Na thuiskomst was ons hoofdgerecht nog zeer warm (moesten nog blazen!) en alles was vakkundig ingepakt. De gerechten smaakten heerlijk. Duidelijk dat hier alles goed op de rit is. Bedankt team Parkzicht!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vanavond voor het eerst besteld bij Parkzicht. Wij waren iets te vroeg maar een vriendelijke medewerker bracht ons al snel het eten. Het eten was super lekker, vers, en ongekend veel. Zeker voor de prijs die wij betaald hadden. Dit is zeker niet mijn laatste keer Parkzicht geweest!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Corona-proof afhaalmaaltijden gehad! Aanrader!

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten voor een goede prijs. Minpunten voor al het plastic, onnodig want veel kan ook in karton.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was helemaall prima.goede kwaliteit. De angus was meer een soort stoofvlees dan biefstuk, maar de smaak was goed. Wellicht had ik echt biefstuk verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Superlekker! Wel misten de salade en het brood. We hadden evengoed genoeg, maar dus niet helemaal compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! (klein beetje jammer dat de aioli vergeten was, maar de eetvreugde werd er niet minder om)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. In één van de eerste weken (april?) dat jullie dit aanboden ook een keer afgehaald, ditmaal de 2e keer. Presentatie & verpakking is er super goed op vooruitgegaan. Eten zag er mooi uit en de risotto was nog écht warm. Erg fijn!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Black angus steak was voortreffelijk en de risotto met gamba's was ook heerlijk.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd klaar! Heerlijk gegeten!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De Carpaccio.. Goddelijk. Nu 3* besteld...elke keer een feest. Voor mij de lekkerste ooit.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben SUPER lekker gegeten, wat een aanrader om hier te bestellen. Heerlijke borrelplank, lekker en goed warm eten en meer dan genoeg!! Na een aantal keer ergens besteld te hebben wat een teleurstelling was, was dit een dikke aanrader!!!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Een aanrader !! De gerechten zijn heerlijk en ook voldoende qua porties. Keurig verpakt ook. Wij gaan hier vaker bestellen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas ontbrak de kreeftenjus bij mijn risotto. Puntje van aandacht! Verder een uitstekende maaltijd!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer helemaal top!

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten; super mals vlees, vis en een heerlijke smaak. Bij de steak mag wel iets meer groenten.

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Maaltijden afgehaald. Prima verzorgd, warm en lekker!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. De warme gerechten waren iets te lauw. Verder heel goed!

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Gerechten die we af hebben gehaald waren goed op smaak en perfect van formaat! Zeker aan te bevelen om af te halen.

, 08-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer top!

, 29-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Makkelijk bestellen, tijd kiezen hoppa afhalen alles op rolletjes maar vooral heerlijk eten weer! 10 punten

, 15-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer! Net zoals alle eerdere bestellingen! Goed verzorgd, fijn bereid, netjes verpakt, bestellen is makkelijk, duidelijke website. Niets op aan te merken alleen aan toe te voegen dat t zálig was.

, 23-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was bijna op tijd klaar. Netjes in handige bakjes gedaan en zeer smakelijk!! Voor herhaling vatbaar.

, 16-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaalbestelling: Koude gerechten mooi verpakt en goede smaak. Moet wel direct gegeten worden worden anders worden onderdelen als taco en filodeeg taai/slof. Bij de kreeftensoep ontbrak de beschreven citrus-crème-fraiche.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Van een totaal andee kaliber dan de keren dat ik kwam eten in restaurant! Géén mooi stukkie vlees deze steak! Natte/zachte rosti,smakeloze groente-creme én keiharde frietjes!! Aanfluiting van een salade nog verlept ook omdat bakje bovenop warm bakje stond. Stukken patelhoen hard en taai?!! Niét voor herhaling vatbaar wat mij betreft!,5 euro fooi niét waard. En eerder met zo veel smaak bij jullie gegeten(ook de steak genomen),een lovende review geplaatst!! Die blijft nu uit. Ik plaats over dit fiasco niks hoor,gezien mijn eerdere (supergoede) ervaringen met jullie restaurant! Maar wil jullie deze ervaring niet onthouden,vandaar ...

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was wederom erg lekker!!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en fatsoenlijke porties. Lekkere dressing van de salade! Restaurant eten voor thuis 👌

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijk gegeten!!! Vers, goede smaken en echt fantastische cheesecake

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks meerdere wijzigingen in de bestelling is alles goed geleverd. Het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal super lekker. We hebben uitgebreid geluncht, van 13.30 tot 17.30. Het viel me reuze mee dat ook de warme gerechten nog goed op te warmen waren zonder al te veel aan kwaliteit te verliezen. En alles was zo bezorgd dat ik best makkelijk mooie bordjes kon opmaken. Kortom, erg content en genoten van een heerlijke lunch met alles erop en eraan.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker !

, 11-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was weer heerlijk!!

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en et liefde gekookt maar volgende keer komen we toch liever weer in het restaurant eten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd erg lekker.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating