Beoordelingen van Restaurant Parkzicht Nijmegen

Recente recensies

5.0
Familie Meijer
30 mei 2021

Afgehaald maar heerlijk gegeten! Goed verzorgd en zelfs nog warm na 15 minuten rijden. Top, ga zo door!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Barbara
28 mei 2021

Heerlijk eten! Fatsoenlijke porties ook :-)

JP Nijsen
27 mei 2021

Heerlijk zoals altijd

D.
24 mei 2021

Heerlijk gegeten weer! Prima service en prijs kwaliteit helemaal top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Renate
23 mei 2021
RJ
22 mei 2021

Heerlijke XL carpaccio. Pesto en truffelmayonaise is een heerlijke combi!

Grietje Ploegmakers
17 mei 2021
Peter
17 mei 2021

Eten was heerlijk; Carpaccio XL is zeer zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ronny
16 mei 2021

Al vier keer gehaald bij Parkzicht! Altijd goed van kwaliteit, heerlijk op smaak en heerlijk warm. Echt een aanrader. Goede prijs-kwaliteitsverhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Els Stouthamer
14 mei 2021

Heerlijk gegeten van de zeebaarsfilet op een bedje van lentestamppot, rode ui, wortel en broccoli. Goed van smaak en prima prijs

Smits
14 mei 2021

Heerlijk!

Anoeshka
13 mei 2021

Nice

Suzan
8 mei 2021

Het was allemaal heerlijk! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Els stouthamer
6 mei 2021

Heerlijke geitenkaas risotto gegeten Lekker bereid en prima prijs kwaliteit verhouding.

Thom
5 mei 2021

Was perfect! Meer kan ik er niet over zeggen.

Janny Hubbers
1 mei 2021

Het was weer uit de kunst! Bedankt het was heerlijk!!!

Do
28 april 2021

Weer heerlijk!

Patrick
27 april 2021

Superlekker eten, alleen de risotto met gamba’s vonden wij wat tegenvallen. Voor de rest was het weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Turnhout
26 april 2021

Geweldig!

Mandy
19 april 2021
Helen
18 april 2021

Heerlijk gegeten! Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hilde
18 april 2021

We hebben gisteravond genoten vandaag de risotto. Deze smaakte heerlijk.

Anneke
17 april 2021

Geweldig! Super lekker! Extreem klantvriendelijk en een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik heb om 17:10 uur nog een tweede bestelling toegevoegd. Die was diezelfde dag om 18:30 uur gewoon verwerkt en zat keurig bij de andere bestelling. Top!

Ruth Bakels
17 april 2021
Lisa
15 april 2021

Het viel dit keer voor het eerst echt tegen. De risotto was nat en de gamba’s waren aangebrand..

Janny Hubbers
12 april 2021

Heerlijke carpaccio gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
10 april 2021

De steak was ons gerecht met enkele side dishes. Prima en lekker. Goed verpakt en ook de bakjes waren van een iets betere kwaliteit dan gebruikelijk.

L. Schrijver
8 april 2021

Superlekker, zoals altijd. Goede porties en ziet er mooi uit.

Rob
5 april 2021

Prima eten. Knap om afhaal ook zo smakelijk te maken. Alleen de frietjes waren niet meer zo krokant bij thuiskomst, maar wat zou je dan ook verwachten. Binnen de mogelijkheden doet Parkzicht het top! Kan niet wachten om weer live aan te schuiven!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
4 april 2021

Afhalen is net zo lekker als in t retaurant zelf. Knap! Smaakvol, goede ingredienten, mooie smaakcombinaties. Goede prijs/kwaliteit-verhouding. Kortom: aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke van Meijel
4 april 2021
Miriam Soeters
4 april 2021

We hebben al meerdere keren de afgelopen periode besteld. Elke keer even lekker en nog warm ondanks dat ik het op de fiets naar ons huis in de Hazekamp vervoer

Dahlmans
2 april 2021

Was erg lekker en een goede hoeveelheid qua portie. Gaan we vaker doen. Misschien ook een keertje een grote salade als hoofdgerecht op het menu om af te halen?

Bart
28 maart 2021

Op tijd klaar. Super lekker, goed warm meegekregen! Ook prijs/kwaliteit is dik inorde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stijn
27 maart 2021

5 euro bezorgkosten was wel veel.

Peeters
26 maart 2021

Superlekker diner afgehaald. Dankjewel!

Suzanne Verheijden
26 maart 2021

De carpaccio XL is ook echt XL zeg maar :-) maar daarnaast ook echt goddelijk. Ik had er een brood en Aioli bij besteld maar dat zat sowieso al bij de carpaccio. Ook die smaakten heerlijk. Topmaaltijd!!!

Lein Koks
26 maart 2021

Prima eten! Altijd lekker bij jullie.

Ceder
25 maart 2021

10/10! Granny approved, ze ging over de cheesecake dromen.

John
24 maart 2021

Super service en (weer) overheerlijk!

MV
22 maart 2021

Kwaliteit en kwantiteit goed in verhouding. Het eten was goed verzorgd aangeleverd en erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mols
21 maart 2021

Lekker en genoeg eten (alleen vegetarische quiche wat klein), maar met extra brood en friet genoeg! Goede prijs en fijn dat je het niet meer hoeft te bereiden. Goed verpakt zodat het thuis nog allemaal warm was! Halen zeker weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jaleesa Kanne
21 maart 2021

Het was lekker! Enige puntje is dat het afhaalmoment van 19:00 niet gehaald werd, dus er stonden 6 mensen tegelijkertijd buiten nog een kwartier te wachten. Bedankt voor het lekkere eten :)

Raphael
21 maart 2021

Eten erg goede kwaliteit. Enige wat jammer was dat ik terug moest rijden ivm vergeten borrelbox mee te geven

Thom
20 maart 2021
Ilse
19 maart 2021

Al meerdere malen besteld tijdens de lockdown, ook nu weer heerlijk.

Nicole Franken
18 maart 2021

Zag er goed verzorgd uit. Lekker warm gebleven doordat het zo goed was ingepakt. Wij hebben heerlijk gegeten ❤️

Jens
18 maart 2021

Vanaf de opening is het allemaal al precies hetzelfde. Smaak is goed, dus blijven er veel komen, maar niet bepaald een verrassingsmenu. Had wat aangepast mogen worden naar t afhaalmenu want eea is nu vrij klef. Desalniettemin: volgende keer gewoon weer!

Christel
18 maart 2021

Ontzettend lekker gegeten. Wat een heerlijke gerechten. Onze complimenten!

Nathan
14 maart 2021

De lekkerste carpaccio, goede hoofdgerechten en goede porties.

Edith
14 maart 2021

Verrukkuluk eten!! Écht heerlijk en de service is perfect Parkzicht is de bomba!

Leijte
14 maart 2021

The Black Angus was lekker, mals en goed gebakken. Het geheel, echter, de saus en de frietjes waren wel wat te zout.

Jennifer Van der Meer
14 maart 2021

We halen bijna elke week ☺️ Het is gewoon te lekker. Die carpaccio is gewoon overheerlijk. Ook de kinderpasta valt goed in de smaak. Geen gewoon simpel gerecht maar echt lekker

W Roelants
13 maart 2021

Helaas niet het bestelde geleverd gekregen

Ronald
13 maart 2021

Goed verpakt, lekker mals bereid.

Ylse Reuvers
12 maart 2021

Heerlijk weer een keer genoten van de carpaccio! Kijk er naar uit om weer bij jullie avondjes te kunnen genieten van het lekkere eten en de wijnen. De afhaal is top verzorgd.

Saskia
11 maart 2021

Onverwachts geen zin om te koken. Afhaal was zo geregeld. Eten was lekker en niet duur.

Pam van den Beld-Duin
11 maart 2021

Het was heerlijk! Ook onze gasten hebben genoten.

Tjibbe
10 maart 2021

Vanavond vier verschillende voor- en hoofdgerechten gehaald. En met ons gezin van alles geproefd en gegeten. Heerlijk!

Marcel
8 maart 2021

We hadden een bestelling geplaatst voor 5 personen. Alles stond al klaar in kartonnen tasjes op het afgesproken tijdstip. Ondanks het feit dat we het thuis opaten hadden we toch wel een restaurantgevoel. De gerechten waren goed op smaak. Jammer dat we niet een klein fooitje konden geven. Tot de volgende keer

Erna
7 maart 2021

Carpaccio XL met heerlijk vers brood met dipsaus. Dit is echt een aanrader heel erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ammy
7 maart 2021

Eten was heerlijk. Alles was goed warm en de opmaak zag er goed uit. Als je opmerkingen door gaf werd hier goed aangehouden. Service bij het afhalen ging snel en vriendelijk!

Emiel
5 maart 2021

We bestellen hier vaker, veelal lekker eten! Maar heel vreemd vandaag zaten er in 2 van de vier zakjes met brood slechts drie dunne karige sneetjes, terwijl in de overige 2 zakjes de normale aantallen zaten. Dat was wel een teleurstelling.

Esther
5 maart 2021

Heerlijk gegeten! Veel, lekker en niet duur.

Julie
3 maart 2021

Heerlijk gegeten. Grote porties en alles was naar wens. Super! Wij bestellen nog een keer.

Judith
1 maart 2021

Het was heerlijk! We missen het enorm om een avond bij Parkzicht uit eten te gaan, maar al dat lekkere eten thuis op tafel maakt veel goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Susan Kerkhof
27 februari 2021

Wederom super lekker gegeten! De carpaccio XL is echt een aanrader.

Merle
27 februari 2021

Heerlijk gegeten! Enige opmerking is dat de frietjes veel te lang waren gebakken.

JP
26 februari 2021

Heerlijk!

Anne
25 februari 2021

Vanavond héérlijke risotto gegeten. Goed verpakt, was nog lekker warm. Zeker een aanrader!!

Louk
22 februari 2021

Top geregeld! Lekker snel en een heerlijke carpaccio!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kuiper
21 februari 2021

Was weer heerlijk zoals elke keer de cappachio xl

Math Zinken
21 februari 2021

Voor de tweede keer besteld en zeer tevreden. Klein minpuntje: deze keer wél de truffelsaus en beurre blanc saus bijgevoegd. De eerste keer ontbrak deze. Desondanks: uitstekende smaak/kwaliteit!

A. Bertrums
20 februari 2021

Ik wat wat eerder dan de afgesproken ophaal tijd en dit was geen probleem, ik werd snel geholpen. Het eten was heerlijk warm ook nog na 20 min. Super smaakvol en grote porties.

Els
19 februari 2021

Al een paar keer afgehaald en steeds heerlijk gegeten. Carpaccio voortreffelijk en de black angussteak ook heerlijk bereid. Goede hoeveelheid en prima prijs.

Nathan
18 februari 2021

De angus is een aanrader!! Mijn vriendin vond de quiche ook heel lekker

Evers Ilse
17 februari 2021

Heerlijk zoals altijd!

Isanus
17 februari 2021

Super great amazing!

Armel Buurman
15 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Driessen
15 februari 2021

Lekker en goed verzorgd eten! Ook voor mijn man met de diverse allergieën. Fijn ook dat er ruime keuze is in de gerechten. Het toetje vond ik wb prijs kwaliteit verhouding wat minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

FR
15 februari 2021
Femke
14 februari 2021

Wij hadden een geweldig, smaakvol driegangenmenu besteld inclusief oesters (fijn dat dit nog last minute kon!) Kleine smet op alle Valentijns-heerlijkheden was dat er geen vinaigrette bij de oesters was bijgeleverd. Die hebben we uiteindelijk met behulp van een medewerker zelf thuis gemaakt (was ook lekker), maar dat was enigszins zonde!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cas
13 februari 2021

Lekker eten! Echt een aanrader

Simone
13 februari 2021

Zo blij dat we ondanks de lockdown nog kunnen genieten van die heerlijke carpaccio! Toch kunnen we niet wachten tot jullie weer open mogen, dan zijn we er als de kippen bij!

Max
13 februari 2021

Heerlijk, wederom een groot succes! Alleen de cheesecake was van een matige kwaliteit en ineengezakt.. jammer!

Jack
12 februari 2021

Heerlijk!! Genoten!

Jessica
7 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Fatim
6 februari 2021

Onwijs lekker!

Aletta
6 februari 2021

Heerlijke xl carpaccio met frietjes op en de lekkere cheesecake als toetje! Wederom heerlijk en een hele goede prijs!

Vera
6 februari 2021

Heerlijk gegeten!

Yasmin ten Hagen
5 februari 2021

Het was erg lekker! Top

Evelien van Wanrooy
5 februari 2021
van der Weyden
5 februari 2021

Soep en carpaccio heerlijk. Bij risotto miste ik de kaas.

Niki
3 februari 2021

Geen kreeftjes in de kreeftsoep, steak was doorbakken en de puree was veel te veel gekruid met peper, erg overheersend. Jammer, vorige ervaring was prima.

MarcelS
2 februari 2021

Wederom werden we enthousiast, op gepaste afstand, ontvangen. Stipt op tijd kregen we onze gerechten overhandigd en hebben even later thuis heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karlijn
1 februari 2021

Zeer tevreden! Ik ga vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Veronique Hagemans
1 februari 2021

Het eten was heerlijk! En goed ingepakt om het warm te houden. Attent: de heater waaronder je je warm kon houden tijdens het wachten op je bestelling. Vriendelijke service: ook dat niet te vergeten. Kortom: voor herhaling vatbaar! Vriendelijke groet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
31 januari 2021

Erg lekker!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
31 januari 2021

Heerlijk gegeten .. alweer! Altijd goed en fijn bij Parkzicht bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
31 januari 2021

Top! Al bij veel restaurants besteld maar dit blijft de beste!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joanneke Vos
31 januari 2021

Mooie porties, smakelijk gegeten!

Ton
31 januari 2021

De borrelplank was erg goed verzorgd in de goede proporties. Bedankt!

Jeroen
31 januari 2021

Carpaccio en risotto waren heerlijk. Echt een aanrader. Alleen de presentatie van de carpaccio in de plastic bakjes was een minpunt. Je krijgt het er niet ongeschonden uit en eten uit een plastic bakje is niet aantrekkelijk.

Jasper
30 januari 2021

Aanrader!

Sophie
30 januari 2021

Altijd lekker smikkelen bij Parkzicht! Mooie prijs kwaliteit verhouding, gevarieerde kaart. Al kies ik altijd de carpaccio, die is de beste die ik ooit op heb.

Lisa
30 januari 2021

Het was echt super! Alles wat zo enorm vers. Complimenten

Kim
30 januari 2021

Weer heerlijk gegeten! Ook de bezorging was weer stipt op tijd. Bedankt!

Janny Hubbers
29 januari 2021

Het eten was wederom weer heerlijk!!!

Godelieve
29 januari 2021

Super lekker gegeten! Een aanrader...

Henk Jan
29 januari 2021

Netjes verzorgd, heerlijk en prima geprijsd. We hebben genoten, dank!

Liz
29 januari 2021

Eten was heerlijk. Enige minpuntje was de friet, die was niet meer echt knapperig en warm. Dat is natuurlijk lastig met friet want die verliest zijn smaak snel, wellicht ovenfrietjed voor thuis meeleveren? Die zijn zo afgebakken, warm en knapperig

Kim
29 januari 2021

Ontzettend lekker gegeten en snelle bezorging!

Franken
28 januari 2021

Het zag er verzorgd uit,en het was heerlijk. Vriendelijk geholpen. Een echte aanrader

Barbara
28 januari 2021

Heelrijk thuisdiner. Aantrekkelijk verpakt, oesters op ijs, grote porties risotto en mega-carpaccio is daadwerkelijk mega. Heel lekker en gelaagd allemaal

Sylvia
28 januari 2021

Lekker eten, goede service!

Rene
28 januari 2021

Normaal goede ervaring maar de laatste keer was slecht met name het angus gerecht. Erg minimaal, weinig groenten en ik had gevraagd zonder champions maar die zaten er er wel bij. Jammer

Eric
27 januari 2021

Heerlijk! Goed verpakt en nog lekker warm bij thuis komst.

Hermi Beute
25 januari 2021

Het was heerlijk en voor een zeer redelijke prijs. Als we ooit nog eens live naar een restaurant kunnen staat parkzicht op ons verlanglijstje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van de Venne
25 januari 2021

Het was prima, maar vertel op de site dat er Van alles bij het hoofdgerecht zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
25 januari 2021

Genoten van de risotto! Snelle en vriendelijke service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marike
24 januari 2021
Edwin
24 januari 2021

Was lekker carpaccio XL Met brood en 1 met friet Was super lekker,brood had iets meer gemogen maar in deze periode begrijp ik het wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse Nagelkerke
24 januari 2021

Lekker gegeten! En mooi op tijd. Heel fijn dat het mogelijk is om ook glutenvrij te bestellen.

Sjorrd
24 januari 2021

Het eten was ontzettend lekker! Geen op of aanmerkingen.

Aletta
24 januari 2021

Heerlijke geitenkaasrisotto en een heerlijke cheesecake na. Hele goede prijs kwaliteitverhouding. Goed ingepakt dus het was nog heerlijk warm bij thuiskomst. Aanrader!

Kaylee Cornelissen
24 januari 2021

Dit was de eerste keer dat we bij Parkzicht hebben besteld en het was precies wat we gewend zijn in het restaurant. Alles was erg lekker en warm. Netjes verpakt en op het aangegeven tijdstip was het klaar.

Anne
24 januari 2021

Lekker gegeten en goede service!

Louis
23 januari 2021

Heerlijke maaltijden, en goede afmeting van de porties, zowel voor hoofdmaaltijd als desserts.

Verheijden
23 januari 2021

Prima

Inge
23 januari 2021

Heerlijk gegeten, prima grote porties, erg goede prijs-kwaliteit!!

Linda
23 januari 2021

Het was heerlijk!

Evers Ilse
23 januari 2021

Wederom heerlijk gegeten! Alles perfect verpakt en lekker warm na afhalen. Een aanrader!!

Wouter Spaak
22 januari 2021

Ontzettend lekker gegeten. Het hoofdgerecht was na het voorgerecht wel een beetje lauw geworden, en ik durf niet zo goed plastic bakjes in de oven te zetten (dat is meer omdat ik mijn oven niet vertrouw: als ik die instel op 55 graden wil hij nog wel eens zomaar 120 graden worden). Als jullie kartonnen of aluminium containers zouden gebruiken, zou het helemaal fantastisch zijn. Ook beter voor het milieu! Maar dat is eigenlijk zeuren om niets, het was een heerlijk diner en ik zal zeker vaker wat komen bestellen en ophalen. Hartelijk dank!

ten Brinke
22 januari 2021

Heerlijk gegeten. Eten was goed warm en smakelijk!

Mariska Verheijen Ebbers
22 januari 2021

Het was wéér héérlijk!!!! Bij thuiskomst (ong 6km) alles nog goed warm ook de friet!!

Vince
18 januari 2021

Prima verzorgd, goede prijs kwaliteit verhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lein Koks
18 januari 2021

Heerlijk eten altijd bij Parkzicht. Afhalen gaat ook prima, vers en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K. de Waele
17 januari 2021

Heerlijk!

AvD
17 januari 2021

De smaken waren super! Alleen de porties van de voorgerechten waren (wat ons betreft) erg klein.

carin Rosmalen
17 januari 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten

Hieu
17 januari 2021

Heerlijk gegeten.

Mirjam
16 januari 2021

Vandaag genoten van het heerlijke eten. Het was goed warm. En onze buikjes goed gevuld. Ook de kindjes vonden het lekker. Zeker een aanrader!!

Joris
16 januari 2021

Echt top!

Loes
16 januari 2021

prijs kwaliteit verhouding echt TOP

Hanne
16 januari 2021

Heerlijke carpaccio en mooi stuk en erg malse black angus, lekkere wintergroenten en als afsluiter een overheerlijke, nog niet eerder zo lekkere, cheesecake.

Jeroen
14 januari 2021
Marc
14 januari 2021

Heel erg tevreden over onze maaltijd. Erg lekker gegeten, ruim voldoende en tegen een heel redelijke prijs. Wat wil je nog meer!

Cliff Verdijk
14 januari 2021

Prima gegeten. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Woon je verder weg, nog effe 10 min in de oven !!!! NIET laten bezorgen door thuisbezorgd.nl : zéér nadelig voor restaurenthouders, hoge kosten door bv thuisbezorgd.nl !!!

Eline
13 januari 2021

Heerlijk eten voor een mooi prijsje!

Patricia Rehe
11 januari 2021

precies op tijd, netjes verpakt en vooral heel lekker! vooral die zalm op oosterse wijze als vooraf was heel lekker!

Sjoerd
10 januari 2021

Super! Zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lucy
10 januari 2021

Lekker eten, goed verzorgd. Het vleesgerecht moest nog wel even wat opnieuw opgewarmd worden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeffrey
10 januari 2021

Erg lekker gegeten! Take away was goed geregeld en goed verpakt. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick Molemans
10 januari 2021

Was goed verzorgd en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bögels
10 januari 2021

Heerlijk gegeten! De carpaccio is smaakvol en de salade is lekker vers. Enige jammere is dat de trifle véél te snel de bodem bereikte. Genoten!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter Heusinkveld
9 januari 2021

Het eten heeft ons weer heerlijk gesmaakt (voor ons als volwassenen). Punt van kritiek is dat er met name bij de kindergerechten echt te veel zout wordt gebruikt. Dit zagen we bij bij het opscheppen. Los van dat onze kinderen (met name de jongste van 5) het daardoor niet zo lekker vonden is het erg ongezond. Een volgende keer zullen wij daarom aangeven bij de bestelling dat er geen (extra) zout toegevoegd moet worden aan het kindergerecht. Hopelijk is dit mogelijk?

Berson
8 januari 2021

Goede afhaalservice en heerlijke gerechten. Fijn dat het zo kan!

Els
7 januari 2021

Heerlijk gegeten. goede prijs kwaliteit verhouding. Bestelling staat altijd op tijd klaar en is goed warm en goed verpakt.

Dave
6 januari 2021

Het was heerlijk, bij thuiskomst was het nog warm en het belangrijkste, het smaakte echt heel lekker

Lars
6 januari 2021

Lekker bezig chef Kjell!

Anoniem
3 januari 2020

Lekker gegeten! Goed verpakt en mooie porties. Biefstuk was heerlijk. Spruiten nog hard en het hoofdgerecht was niet zo warm. Al met al toch een goede beleving en op naar de volgende keer.

Fleur Scheinck
3 januari 2020

Het eten was lekker maar helaas zijn twee mensen waaronder ik, ziek geworden van de spare no ribs. We hadden allebei hetzelfde gerecht en hebben de hele avond en nacht boven de wc gehangen. Was een beetje jammer van de avond.

Nanja
30 december 2020

Heerlijk! Prijs / kwaliteit is top. Ook nog superwarm ondanks stukje fietsen.

schoonderwoerd
21 december 2020

Het eten was heerlijk

Jetta
19 december 2020

hat was erg lekker en goede kwaliteit Omdat t warm was hebben we eerst t hoofdgerecht gegeten en toen pas t voorgerecht

Sophie
19 december 2020

Net als de vorige keer heerlijk gesmuld! Keuze uit heerlijke maaltijden voor een goede prijs. Echt mijn favoriet!

Mol
17 december 2020
Saskia
17 december 2020

Smaakte goed Hele goede prijskwaliteit verhouding. Je kunt meteen aan tafel ( want je krijgt het warm mee) Om die reden geen voorgerecht genomen. Voor herhaling vatbaar.

Helen
13 december 2020

Heerlijk gegeten, het was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte
12 december 2020

Heerlijk gegeten! Echt een aanrader!

Jaap Van Erp
12 december 2020

Beste, Wij bestellen regelmatig bij u. Vandaag was echter het voorgerecht: Oosterse zalm tartaar een erg klein gerecht. De smaak en kwaliteit was top, maar we hadden meer voor het geld verwacht. De Angus was weer fantastisch! Fijne avond en tot ziens. Mvg Jaap Van Erp

Hieu
12 december 2020

Het eten was lekker voor een goede prijs!

Marcel
11 december 2020

Echt super gegeten !!! De risotto parelhoen was perfect als altijd. En de spare - no ribs met rijst was echt genieten. Top !!

Evers Ilse
10 december 2020

Het was wederom heerlijk! Een klein puntje van kritiek: de frietjes waren echt hard en niet zo lekker deze keer. Verder top!

Emma
6 december 2020

Spare no ribs 5 sterren. Erg lekker! Risotto Gamba's, veel zouter dan normaal. Viel helaas tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
5 december 2020

Bedankt dat jullie voor ons wilde koken en bakken. We hebben heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Sanne
29 november 2020

Ontzettend lekker gegeten! De carpaccio als voorgerecht was zoals gewoonlijk erg smakelijk. Als hoofdgerecht de risotto parelhoen genomen. Deze was na ruim een half uur wachten nog heerlijk warm. Smaken waren ook echt top. Gewoon fantastisch!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martine
29 november 2020

Heerlijk gegeten, ruime porties, mooie volle smaken, zorgvuldig verpakt. En het dijne cind ik dat we dit eten meteen op kunnen dienen en niet in de weer hoeven met potten en pannen. 👌🏻

Erik
28 november 2020

Heerlijk gegeten. Carpaccio was erg lekker. De XL erg groot. Risotto met parelhoend is een aanrader.

Sandra Blom
28 november 2020

Gerechten waren top! Lekker, goed verpakt, helemaal af met sausjes en al. Niet hoeven wachten bij ophalen, het was precies op tijd. Ik raad dit restaurant zeker aan!

Michel
27 november 2020

Heerlijk eten. Eenvoudige bestelsite. Goede organisatie bij afhalen onder Covid omstandigheden.

Ilse
23 november 2020

Wederom genoten! Heerlijke gerechten. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

Jeroen
22 november 2020

Had iets groter portie gemogen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoerd
22 november 2020

Het was super! Eten was nog goed op temperatuur, iets wat bij vele concurrenten van jullie echt niet het geval is!! Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De buren
21 november 2020

Prima gegeten

Eveline
21 november 2020

Super lekker !

els stouthamer
20 november 2020

heerlijke risotto met geitenkaas besteld. gerecht was goed warm, goede hoeveelheid en erg lekker

Ellen
20 november 2020

Heerlijke vis gegeten en wat een service, lekker snel kunnen ophalen en dan zo fantastisch eten is top

E.
19 november 2020

Fantastisch! Gevarieerd aanbod, heerlijke smaken! Alles mooi verpakt. Goed warm. Echt heerlijk gegeten.

Nicki
15 november 2020

Makkelijk om bestelling te plaatsen, super snel klaar en weer heerlijk gegeten voor goede prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendriks
15 november 2020

Super lekker! Zoals altijd goede kwaliteit carpaccio, zeer ruime hoeveelheid friet en heerlijke aioli bij het brood!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wouter
15 november 2020

Goed eten voor een goede prijs

Dian
15 november 2020

De steak is altijd even goed, complimenten!

Kirsten
14 november 2020

Was echt heerlijk! Aanrader

Mijntje van de Venne
14 november 2020

Voorgerechten waren echt fantastisch!! Het nadeel is wel dat je snel na je voorgerecht het hoofdgerecht moet eten, anders wordt dat koud!! Maar absoluut heel lekker!

Tobias
14 november 2020

De carpaccio heeft zeer gesmaakt, met het brood en aoli erbij was top! Ruime portie en daarom een volledige maaltijd. Enige feedback is dat er meer rucala op mag.

Car
14 november 2020
Iris
11 november 2020

Heel goed verpakt, was nog heerlijk warm bij thuiskomst. Ontzettend genoten van de lekkere gerechten. Hartstikke bedankt Parkzicht!

Naomi
9 november 2020

Carpaccio XL besteld met Brood en aioli!! Echt waar wat een aanrader!! Ik ben een echte carpaccio liefhebber en deze is geweldig voor mij zeker de beste!! de presentatie was ook echt top. En smaakte zeker naar meer😃

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Ruijter
9 november 2020

We hadden risotto gamba en risotto geitenkaas. Kregen alleen twee keer de gamba. Hebben niet meer gebeld want we lustte ook beiden de gamba's...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen
8 november 2020

Heerlijk gegeten! Prima afhaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Evelien
7 november 2020

Heerlijk gegeten! Het eten was goed afgestemd op afhalen, de verschillende hoofdgerechten waren goed van formaat en ondanks dat het in bakjes zat, zag het er bijzonder aantrekkelijk uit. Niets dan complimenten!

V Gils
6 november 2020

Heerlijk gegeten!

Paul Pulles
6 november 2020

Heerlijk gegeten

Fay + D
6 november 2020

3 x jullie geitenkaas risotto besteld afgelopen week! Echt de lekkerste risotto ever!!!

Vera
6 november 2020

Afhaal maaltijd was heerlijk, goed warm ook! Verder goede service. Ik kon in de auto (op parkeerstrook voor restaurant) gaan zitten en serveerster bracht bestelling naar de auto. Heel fijn!

Evers Ilse
5 november 2020

Heerlijke gerechten voor een betaalbare prijs! Keurig verpakt en alles op tijd klaar voor afhalen met tijdslots van 15 min. Echt een aanrader!!

Hilde ponsioen
4 november 2020

Het was niet heerlijk het was super heerlijk. We hebben genoten😊

Marleen van der Meer
2 november 2020

Het afhalen is goed geregeld, je geeft een tijd aan en de bestelling staat klaar. Vervolgens hebben we thuis heerlijk gesmikkeld, zowel van het voor als hoofdgerecht. Prima en voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Morris
1 november 2020

Heerlijk gegeten! Goed verzorgd. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Ophuizen
1 november 2020

De carpaccio was weer heerlijk, helaas deze keer de pijnboompitten gemist en we miste de sausjes die bij het brood horen... dus dat was een droge bedoeling... en omdat ik in Beuningen woon ook geen optie om even terug naar nijmegen te rijden... jammer

Eloy
1 november 2020

Weer heerlijk genoten! lekker die house steak en carpaccio xl. wederom super bedankt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nicki
1 november 2020

Snel en gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. Heerlijke maaltijden en voldoende keuze. Goede prijs-kwaliteit...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
1 november 2020

Ik schrijf nooit reviews, maar voor dit gerecht maak ik een uitzondering. Gisteren hebben we thuis 2 risotto geitenkaas besteld en het was eerlijk waar de lekkerste die we ooit hebben gegeten. Heerlijk! Als het kon dan had ik 10 sterren gegeven.

Denise
1 november 2020

Heerlijke producten, goed verpakt en op het afgesproken tijdstip klaar. Voor herhaling vatbaar.

Joost
31 oktober 2020

Kwaliteit eten 5/5 Snelheid waarin het eten koud werd vonden we betrekkelijk snel.

Wies
31 oktober 2020

Erg lekkere risotto!

Harry Rodenburg
31 oktober 2020

Roodbaars en een Witlofsalade besteld. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Zitten smullen.

Martijn Wiltink
30 oktober 2020

Goede gerechten! Lekker en nog warm thuis! Frisse salade smaakte goed

Els stouthamer
29 oktober 2020

Heerlijk gegeten. De maaltijd was op juiste tijd klaar, lekker warm en net zorg bereid . Zeer goede prijs- kwaliteit verhouding . Top 👌

Nijenhuis
28 oktober 2020

Heel snel af kunnen halen, erg lekker en zeer ruime porties hoofdgerecht!

Karlijn
26 oktober 2020

Superlekker gegeten! Prima porties (meer dan genoeg) . Vooral de zalm (voorgerecht) was overheerlijk. Nik op aan te merken!

Sjoerd
26 oktober 2020

Heerlijk eten, warm verpakt en goede, vriendelijke service. Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesse Jansen
25 oktober 2020

Heel erg lekker! Elke keer weer genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn & Neeltje
25 oktober 2020

We hebben heerlijk gegeten. De parelhoen risotto was erg lekker! Bedankt!

Inge
25 oktober 2020

Heerlijk gegeten!!! Heel smaakvol!

K. Nova
24 oktober 2020

Super heerlijk gegeten! Carpaccio XL was zeer smaakvol. De frietjes waren bij thuiskomst wat lauw/ koud maar dat is ons probleem.. wij moeten ongeveer 15 minuutjes rijden voor jullie, dus ook naar huis...maar we hebben het er graag voor over!

van Ophuizen
24 oktober 2020

De carpaccio XL heeft een intense smaaksensatie ! Het vlees smelt op je tong. Het brood en de sausjes ook heerlijk. Wederom enorm genoten :-)

Lisanne
24 oktober 2020
Kim Spithoven
24 oktober 2020

Wederom super lekker!! Echt genieten en helemaal in deze is het tijd extra genieten!

Eise Franken
24 oktober 2020

Heerlijk gegeten! Echt uit eten in je eigen woonkamer. 1 tip, wij zouden de puree los serveren van de groente. Verder top! Vlees mals, frietjes lekker en warm en toetje heerlijk!

Eva
24 oktober 2020

Heerlijk gegeten zoals altijd!

Elise Janssen
23 oktober 2020

Het was heerlijk!

Simone
23 oktober 2020
Ponsioen
23 oktober 2020

Gewoon weer top zoals we gewend zijn maar nu thuis. Het is helaas even zo.

Dave
23 oktober 2020

Uitgebreide keuze aan klassiekers in de zeer gebruiksvriendelijke webshop. Na thuiskomst was ons hoofdgerecht nog zeer warm (moesten nog blazen!) en alles was vakkundig ingepakt. De gerechten smaakten heerlijk. Duidelijk dat hier alles goed op de rit is. Bedankt team Parkzicht!

Marthe
22 oktober 2020

Vanavond voor het eerst besteld bij Parkzicht. Wij waren iets te vroeg maar een vriendelijke medewerker bracht ons al snel het eten. Het eten was super lekker, vers, en ongekend veel. Zeker voor de prijs die wij betaald hadden. Dit is zeker niet mijn laatste keer Parkzicht geweest!

Ruud
22 oktober 2020

Heerlijke Corona-proof afhaalmaaltijden gehad! Aanrader!

Danielle
19 oktober 2020

Lekker eten voor een goede prijs. Minpunten voor al het plastic, onnodig want veel kan ook in karton.

Weijers
19 oktober 2020

Het eten was helemaall prima.goede kwaliteit. De angus was meer een soort stoofvlees dan biefstuk, maar de smaak was goed. Wellicht had ik echt biefstuk verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
18 oktober 2020

Superlekker! Wel misten de salade en het brood. We hadden evengoed genoeg, maar dus niet helemaal compleet.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joep
18 oktober 2020

Weer heerlijk gegeten! (klein beetje jammer dat de aioli vergeten was, maar de eetvreugde werd er niet minder om)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzanne van Leeuwen
18 oktober 2020

Ontzettend lekker gegeten. In één van de eerste weken (april?) dat jullie dit aanboden ook een keer afgehaald, ditmaal de 2e keer. Presentatie & verpakking is er super goed op vooruitgegaan. Eten zag er mooi uit en de risotto was nog écht warm. Erg fijn!

Els stouthamer
17 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Black angus steak was voortreffelijk en de risotto met gamba's was ook heerlijk.

V kempen
17 oktober 2020

Prima op tijd klaar! Heerlijk gegeten!

Rodger
17 oktober 2020

De Carpaccio.. Goddelijk. Nu 3* besteld...elke keer een feest. Voor mij de lekkerste ooit.

Lieke
17 oktober 2020

Wij hebben SUPER lekker gegeten, wat een aanrader om hier te bestellen. Heerlijke borrelplank, lekker en goed warm eten en meer dan genoeg!! Na een aantal keer ergens besteld te hebben wat een teleurstelling was, was dit een dikke aanrader!!!

Evers Ilse
17 oktober 2020

Een aanrader !! De gerechten zijn heerlijk en ook voldoende qua porties. Keurig verpakt ook. Wij gaan hier vaker bestellen.

Hermen Kobus
17 oktober 2020

Helaas ontbrak de kreeftenjus bij mijn risotto. Puntje van aandacht! Verder een uitstekende maaltijd!

Heleen
16 oktober 2020

Het eten was heerlijk!

Rosanne
16 oktober 2020
Valérie
16 oktober 2020

Het was weer helemaal top!

Brandy
16 oktober 2020

Wij hebben heerlijk gegeten; super mals vlees, vis en een heerlijke smaak. Bij de steak mag wel iets meer groenten.

Toon
14 oktober 2020

Maaltijden afgehaald. Prima verzorgd, warm en lekker!

Marion
11 oktober 2020

Het was heerlijk. De warme gerechten waren iets te lauw. Verder heel goed!

Thom
9 oktober 2020

Heerlijk gegeten. Gerechten die we af hebben gehaald waren goed op smaak en perfect van formaat! Zeker aan te bevelen om af te halen.

Melssen
8 oktober 2020

Het was weer top!

JP
29 september 2020

Heerlijk! Makkelijk bestellen, tijd kiezen hoppa afhalen alles op rolletjes maar vooral heerlijk eten weer! 10 punten

Marleen
15 september 2020

Heerlijk weer! Net zoals alle eerdere bestellingen! Goed verzorgd, fijn bereid, netjes verpakt, bestellen is makkelijk, duidelijke website. Niets op aan te merken alleen aan toe te voegen dat t zálig was.

Monique
23 augustus 2020

Het was bijna op tijd klaar. Netjes in handige bakjes gedaan en zeer smakelijk!! Voor herhaling vatbaar.

Josine
16 augustus 2020

Afhaalbestelling: Koude gerechten mooi verpakt en goede smaak. Moet wel direct gegeten worden worden anders worden onderdelen als taco en filodeeg taai/slof. Bij de kreeftensoep ontbrak de beschreven citrus-crème-fraiche.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wattjes
15 augustus 2020

Van een totaal andee kaliber dan de keren dat ik kwam eten in restaurant! Géén mooi stukkie vlees deze steak! Natte/zachte rosti,smakeloze groente-creme én keiharde frietjes!! Aanfluiting van een salade nog verlept ook omdat bakje bovenop warm bakje stond. Stukken patelhoen hard en taai?!! Niét voor herhaling vatbaar wat mij betreft!,5 euro fooi niét waard. En eerder met zo veel smaak bij jullie gegeten(ook de steak genomen),een lovende review geplaatst!! Die blijft nu uit. Ik plaats over dit fiasco niks hoor,gezien mijn eerdere (supergoede) ervaringen met jullie restaurant! Maar wil jullie deze ervaring niet onthouden,vandaar ...

Wackers
24 juli 2020

was wederom erg lekker!!

Barbara
5 juli 2020

Heerlijk eten en fatsoenlijke porties. Lekkere dressing van de salade! Restaurant eten voor thuis 👌

Renske
30 juni 2020

Héérlijk gegeten!!! Vers, goede smaken en echt fantastische cheesecake

Pennings
29 juni 2020
Henk Staal
24 juni 2020
Yolanda
22 juni 2020

Ondanks meerdere wijzigingen in de bestelling is alles goed geleverd. Het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

Josee Wackers
22 juni 2020

Het was allemaal super lekker. We hebben uitgebreid geluncht, van 13.30 tot 17.30. Het viel me reuze mee dat ook de warme gerechten nog goed op te warmen waren zonder al te veel aan kwaliteit te verliezen. En alles was zo bezorgd dat ik best makkelijk mooie bordjes kon opmaken. Kortom, erg content en genoten van een heerlijke lunch met alles erop en eraan.

Minouk
21 juni 2020
Maureen
13 juni 2020

Was lekker !

Karianne vd Heijden
11 juni 2020

het was weer heerlijk!!

Sander Leeuwenburgh
8 juni 2020

Heerlijk en et liefde gekookt maar volgende keer komen we toch liever weer in het restaurant eten...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

a. h.
7 juni 2020

zoals altijd erg lekker.

Baukje
7 juni 2020

Het was heerlijk!

Joey Scipio
7 juni 2020